FreeEx

Cine și ce mai mișcă (în) presa liberă - ActiveWatch vine la Cluj pentru discuții cu jurnaliști, activiști și studenți

, 12 Mai 2014

 

                                                 

ActiveWatch – Agenția de Monitorizare a Presei organizează miercuri, 14 mai, la Cluj-Napoca, două întâlniri dedicate libertății de exprimare, libertății presei și accesului la informațiile de interes public.
Vrem să punem pe picioare o rețea națională care să militeze pentru și să protejeze libertatea de exprimare.


Pornim discuțiile de la informațiile prezentate în „Raportul FreeEx – Libertatea de Exprimare în România” și în studiul „Harta Politică a Televiziunilor Locale” (http://activewatch.ro/ro/freeex/publicatii/).

De la orele 11 invităm jurnaliștii și activiștii de drepturile omului din Cluj-Napoca la Casa Tranzit, strada George Barițiu nr. 16.

Iar, de la orele 14, ne vedem cu studenții din Cluj la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, Universitatea Babeș Bolyai, strada T. Mosoiu nr 71, sala V/2 – Amfiteatrul Woodrow Wilson.

ActiveWatch – Agenția de Monitorizare a Presei este o organizație de drepturile omului care militează pentru comunicare liberă0 în interes public.
Acest demers face parte din proiectul Harta Interactivă a Libertății de Exprimare. Proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România (www.fondong.fdsc.ro).

Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org

Conținutul acestei pagini nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a granturilor SEE 2009-2014.


 

Share această pagină:


Din aceeași categorie

Instanța de judecată confirmă abuzul DIICOT Brăila împotriva jurnalistului Alin Cristea și a publicației debraila.ro

Comunicat de presă, 29 Noi 2022

Instigarea publică la violență împotriva jurnaliștilor trebuie sancționată penal. Solidaritate a Reporteri fără Frontiere și ActiveWatch cu jurnalista Parászka Boróka

Comunicat de presă, 4 Noi 2022

Lista acționarilor din audiovizual

Știre, 20 Oct 2022