FreeEx

ActiveWatch a sesizat Comisiile de cultură în legătură cu incompatibilitatea în care se află Președintele radioului public

, 14 Feb 2017

Către Senat/Camera Deputaților

În atenția  Comisiilor pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă

Stimați membri,

Dorim să vă supunem atenției situația cu care se confruntă conducerea Societății Române de Radio, al cărei Președinte-Director General, se află de peste două săptămâni într-o stare de incompatibilitate, confirmată prin decizia definitivă nr. 227/31.01.2017 dată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Această situație este de natură a afecta grav imaginea și credibilitatea radioului public, precum și autoritatea internă a organismelor de conducere.

Cum din partea dlui Ovidiu Miculescu nu observăm niciun semnal că ar intenționa să demisioneze, considerăm că este momentul ca Parlamentul să își exercite rolul de control, analizând efectele juridice ale acestei situații și adoptând măsurile care se impun pentru restabilirea legalității.

Mircea Toma

Președinte ActiveWatch

Share această pagină:


Din aceeași categorie

Instanța de judecată confirmă abuzul DIICOT Brăila împotriva jurnalistului Alin Cristea și a publicației debraila.ro

Comunicat de presă, 29 Noi 2022

Instigarea publică la violență împotriva jurnaliștilor trebuie sancționată penal. Solidaritate a Reporteri fără Frontiere și ActiveWatch cu jurnalista Parászka Boróka

Comunicat de presă, 4 Noi 2022

Lista acționarilor din audiovizual

Știre, 20 Oct 2022