ApTI, Centrul pentru Jurnalism Independent, ActiveWatch, Asociația Pentru Apărarea Drepturilor Omului în România – Comitetul Helsinki (APADOR-CH), Centrul pentru Inovare Publică și Asociația Miliția Spirituală au transmis astăzi Ministerului pentru Comunicații și pentru Societatea Informațională comentarii punctuale, luate articol cu articol, pe propunerea de lege privind securitatea cibernetică.


În continuarea comentariilor trimise și susținute verbal în cadrul celor două dezbateri publice organizate, atragem atenția asupra elementelor de neconstituționalitate ce trebuie corectate în propunerea de lege. Mai multe informații sunt disponibile pe www.privacy.apti.ro.


Comentariile au fost transmise atât Ministerului pentru Comunicații și pentru Societatea Informațională, cât și Ministerului pentru Consultare Publică și Dialog Civic la adresele [email protected], [email protected] și [email protected] în termenul legal de 30 de zile de la data publicării anunțului cu privire la perioada de consultare publică din 27 ianuarie 2016.


Textul integral al comentariilor trimise este disponibil aici.

ActiveWatch / CC BY 3.0