FreeEx

INVITAȚIE: Lansarea studiului „Harta Politică a Televiziunilor Locale”

, 12 Ian 2014

ActiveWatch lansează miercuri, 22 ianuarie 2014, un studiu fără precedent în România: „Harta Politică a Televiziunilor Locale”. Evenimentul va avea loc începând cu orele 12:00, la sediul organizației noastre, din Calea Plevnei 98, Sector 1, București.

Studiul constă într-o radiografie a situației actuale a televiziunilor locale din 15 județe ale țării și este însoțit de o hartă interactivă, care va putea fi accesată gratuit, online. Studiul relevă informații actuale legate de situația financiară, presiunile politice și economice la care sunt supuse televiziunile locale, nivelul de profesionalizare și de autoreglementare al jurnaliștilor locali, soluții pentru îmbunătățirea calității (produselor) jurnalistice. Pentru realizarea acestei cercetări, am intervievat aproximativ 200 de jurnaliști, editori, manageri, producători din televiziunile locale, politicieni locali, experți media, bloggeri și reprezentanți ai autorităților locale.

La eveniment sunt invitați: membri CNA, reprezentanți ai sindicatelor, jurnaliști din presa centrală și locală, politicieni, reprezentanți ai autorităților, activiști de drepturile omului, reprezentanți ai agențiilor de publicitate și ai instituțiilor care măsoară audiența.

Vă așteptăm.

 

ActiveWatch – Agenția de Monitorizare a Presei

 

Pentru a vă asigura un loc la eveniment, vă rugăm să vă confirmați participarea, până pe 21 ianuarie, orele 17:00, la adresa: [email protected]
 

Share această pagină:


Din aceeași categorie

Instanța de judecată confirmă abuzul DIICOT Brăila împotriva jurnalistului Alin Cristea și a publicației debraila.ro

Comunicat de presă, 29 Noi 2022

Instigarea publică la violență împotriva jurnaliștilor trebuie sancționată penal. Solidaritate a Reporteri fără Frontiere și ActiveWatch cu jurnalista Parászka Boróka

Comunicat de presă, 4 Noi 2022

Lista acționarilor din audiovizual

Știre, 20 Oct 2022