FreeEx

FOTO & VIDEO. Evenimentul organizat de Ziua Mondială a Libertății Presei

, 3 Mai 2018

ActiveWatch a organizat seară trecută un eveniment dedicat Zilei Mondiale a Libertății Presei, care s-a desfășurat la Centrul de Teatru Educațional Replika (partener al evenimentului), și la care au participat reprezentanți ai mass-media, activiști de drepturile omului, whistlebloweri și alți comunicatori publici.

În cadrul evenimentului s-au decernat tradiționalele distincții anuale pentru premianții și repetenții libertății de exprimare, iar în a doua parte a evenimentului s-a jucat spectacolul de teatru "Huooooo, Auăleu", scris și pus în scenă de Ovidiu Mihăiță, în distribuția căruia s-au aflat Marian Pîrvulescu și Christine Cizmaș.

Evenimentul a fost transmis LIVE, cu sprijinul Rezistența TV, partener al evenimentului (filmarea poate fi urmărită aici).

Sponsorii evenimentului au fost: Mc Donald's, Domeniile Sâmburești, Aqua Carpatica, Cramele Rotenberg Dealu Mare - Ceptura.

 

Credit foto: Georgiana Iosef

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share această pagină:


Din aceeași categorie

Instanța de judecată confirmă abuzul DIICOT Brăila împotriva jurnalistului Alin Cristea și a publicației debraila.ro

Comunicat de presă, 29 Noi 2022

Instigarea publică la violență împotriva jurnaliștilor trebuie sancționată penal. Solidaritate a Reporteri fără Frontiere și ActiveWatch cu jurnalista Parászka Boróka

Comunicat de presă, 4 Noi 2022

Lista acționarilor din audiovizual

Știre, 20 Oct 2022