Începând cu această toamnă, Fundația Friedrich Ebert, împreună cu mai multe organizații prietene, lansează proiectul România Sustenabilă. Prietenii proiectului România Sustenabilă sunt următoarele organizații: Active Watch, Mai Mult Verde, Mining Watch România, WWF, SAR, CRIES si Asociația Salvați Bucureștiul (mai multe informații aici: http://www.fes.ro/sustenabilitate/pages/ru/despre-fes-sustenabilitate.php). Scopul seriei de dezbateri pe care le vom organiza în cadrul proiectului este de a explora căile și mijloacele pentru un nou model de dezvoltare al României și Europei, un model care să fie sustenabil ecologic, incluziv social și adecvat național.
În data de 9 octombrie 2014, începând cu orele 17.00 va avea loc prima dezbatere din lunga serie de dezbateri pe care intenționăm să le organizăm și care este întitulată Gazele de șist în SUA: riscuri, bule speculative și lecții pentru România. Dezbaterea o va avea ca invitată principală pe Deborah Rogers, fondatoare a Energy Policy Forum din SUA ( mai multe informații: http://www.fes.ro/sustenabilitate/pages/ru/vorbitori/deborah-lawrence.php).
Menționam ca limbile de discuție vor fi engleza și română, cu traducere simultană.
Ne-am bucura foarte mult să puteți participa la dezbatere, caz în care vă rugăm să ne confirmați participarea la adresa [email protected] sau la numerele de telefon de mai jos
 

ActiveWatch / CC BY 3.0