Membri susținători

Ce înseamnă să fii membru susținător ActiveWatch?

Donatorii noștri pot opta pentru statutul de membru susținător.

Membrii susținători ai ActiveWatch prețuiesc integritatea, responsabilitatea, transparența, democrația participativă, spiritul critic și diversitatea. Sunt doar câteva dintre valorile pentru care pledăm și pe care le apărăm.

ActiveWatch este pentru tine o sursă de informație și un mijloc de intervenție socială. Împreună cu ActiveWatch simți că schimbi ceva! 

  • ActiveWatch reacționează public atunci când descoperă sau i se semnalează situații de încălcare flagrantă a principiilor și drepturilor pe care le apără. 
  • Dincolo de monitorizarea propriu-zisă a presei și de studiile pe care le realizăm, ieșim la protest, demascăm abuzurile, le expunem ochiului public și determinăm instituțiile să reacționeze.
  • Deseori, în acțiunile de protest atragem alte organizații și entități interesate de soluționarea situațiilor cu impact social grav.

Donația ta va susține în primul rând mecanismul de reactie rapidă al ActiveWatch. Cu fiecare reacție publică, împreună contribuim la protejarea și promovarea drepturilor omului.

Donația ta face posibile activitățile de monitorizare a derapajelor presei și semnalarea lor în mod public și către instituțiile competente.

De asemenea, contribuția ta ca membru susținător sprijină eforturile de advocacy, pe care ActiveWatch le face pentru a menține nealterate dreptul la libertatea de exprimare și informare, pentru a promova integrarea educației media în școli, pentru a combate discriminarea de orice fel și pentru a îmbunătăți politicile de bună guvernare din România.

Anual, ActiveWatch inițiază în jurul a 100 de reacții publice rapide, care nu rămân fără răspuns.

Poți să ne sprijini și prin voluntariat!

Statutul de membru susținător

În calitate de membru susținător ActiveWatch, nu poți pretinde beneficii politice sau economice/financiare. Bifarea câmpului în formular reprezintă acceptul tău.

Vreau să devin membru susținător

';