Cum sunt folosite contribuțiile

Transparență 100%

ActiveWatch primește donații și contribuții din partea publicului în valoare de maximum 2.000 de euro. Membrii ActiveWatch pot fi doar persoane fizice.

Contribuțiile vor fi folosite în derularea activităților de monitorizare, analiză, reacție rapidă, advocacy și intervenție prin proiecte și programe sau campanii de informare, educare și sensibilizare a publicului.

ActiveWatch va face public numele tuturor donatorilor (exceptându-i pe cei care vor să rămână anonimi) și sumele donate de către aceștia. Toate aceste informații vor fi publicate în raportul anual ActiveWatch, care va include și modul în care s-au cheltuit banii.

Acordul de înregistrare ca membru trebuie să fie semnat online la data înregistrării, prin bifarea câmpului aferent. Dacă doriți să primiți o versiune tipărită a acordului de membru sau o adeverință care să ateste statutul de membru, trebuie doar să faceți o cerere în scris la [email protected].

Apasă butonul de mai jos Vreau să fiu membru pentru a finaliza contribuția. Dacă ai întrebări despre utilizarea acestei pagini, te rugăm trimite un email la membri[at]activewatch.ro.

Dacă plata ta a fost procesată cu succes, vei fi direcționat la pagina de mulțumire. De asemenea, vei primi un e-mail care conține confirmarea de primire a sumei, la adresa de email pe care ai menționat-o.

Iți mulțumim că sprijini ActiveWatch!

Vreau să fiu membru

';