Pentru companii

Organizația noastră aparține speciei câinilor de pază. Asta nu înseamnă că ne petrecem vremea lătrând. Vigilența este prima noastră însușire, dar preocuparea pentru construcție este și ea importantă. 

De aceea îndrăznim să vă invităm alături de noi. Dacă visați la o Românie în care transparența să facă din corupție o excepție și nu o regulă cum este azi, dacă vă doriți o presă care să vă asigure informații fără hormoni și dacă vreți să clădim o generație de tineri care să schimbe ei televiziunea, iar nu viceversa, atunci veniți alături de noi. Veți fi mândri de ce-ați făcut, iar noi ne vom mândri cu voi.

Dacă compania dumneavoastră este interesată, puteți să ne contactați la [email protected]

Aici veți afla cum puteți să vă implicați în sponsorizarea:
• activităților noastre în general;
• a unor programe specifice;
• a evenimentelor pe care le organizăm;
• a reuniunii anuale a membrilor.

Vă felicităm pentru alegere!

Politica de sponsorizare

Fiind una dintre organizațiile cu renume pentru integritatea și independența sa, ActiveWatch primește sponsorizări de la firme cu o prezență publică etică. ActiveWatch își rezervă dreptul de a refuza sprijinul financiar ori în natură de la acele societăți care sunt incompatibile cu valorile ActiveWatch.

Cum se face o sponsorizare?

Așa cum persoanele fizice au opțiunea de a redirecționa 2% din impozitul pe venit către o cauză socială, companiile pot să investească în sectorul non-profit, fără vreun cost real, prin intermediul sponsorizării. Potrivit legislației în vigoare (Legea nr. 32/1994 privind sponsorizarea, modificată și completată prin Ordonanța Guvernului nr. 36/1998, Legea nr. 204/2001 și Legea nr. 394/2006), companiile pot să redirecționeze o parte din impozit către o cauză socială, în limita a 3‰ din cifra de afaceri, sau a 20% din impozitul pe profit (dintre cele două, este luată în considerare cea mai mică).

Tot ce trebuie să faceți este să completați un contract de sponsorizare foarte simplu. Suma respectivă este dedusă din taxele pe care le plătiți (consultați un ghid al sponsorizării AICI).

Sponsorii ActiveWatch din trecut și prezent

';