Fii voluntar ActiveWatch

Implică-te alături de noi pentru comunicare liberă în interes public! Căutăm oameni interesați de libertatea de exprimare, drepturile omului, bună guvernare, protejarea grupurilor vulnerabile și educație media pentru cetățeni.

Pentru noi, voluntarii sunt o resursă importantă, cu ajutorul cărora reușim să rămânem o voce imparțială și critică. Alături de noi, veți cunoaște și veți înțelege mai bine mass media și vă veți familiariza cu mediul non-profit.

Cine poate face voluntariat la ActiveWatch?

Oricine este interesat de jurnalism și etica presei, comunicare publică, grupuri vulnerabile sau minorități, principiile bunei guvernări, drepturile omului și egalitatea de șanse. Voluntarii vor putea sprijini ActiveWatch în cele cinci arii de activitate:


FreeEx are nevoie de voluntari preocupați de libertatea de exprimare și deontologia jurnaliștilor.
Cercetare și Analiză Media caută voluntari cu răbdare și capacitate de sinteză și cunoștințe în domeniul mass-media.
Educație media caută voluntari interesați să ajute la organizarea atelierelor interactive dedicate elevilor, să înțeleagă și să vorbească despre importanța educației media printre tineri.
Antidiscriminare are nevoie de voluntari interesați de problemele minorităților și drepturile omului.
Bună Guvernare caută voluntari preocupați de activitatea administrației publice, de transparența decizională și de responsabilizarea instituțiilor publice. 

După perioada de voluntariat, vei primi adeverință de practică sau scrisoare de recomandare.

VALORILE ActiveWatch
• Diversitate
• Spirit critic
• Transparență
• Responsabilitate
• Profesionalism
• Democrație participativă
• Integritate

Contact

Dacă te indentifici cu una sau mai multe din descrierile de mai sus, alătură-te echipei noastre de voluntari! Trimite-ne un email la [email protected] chiar azi!
 

';