Educație media

Evenimente și activități

România: primele licențe pentru radiouri comunitare / Schimbările tehnologice, conectivitatea ridicată și participarea - încap într-o găleată

Pentru prima dată în România, două licențe pentru radiouri comunitare au fost acordate către consorțiul din proiectul european Grassroot Wavelengths. Noile stații FM, cu tehnologii de ultimă oră, vor emite din, și vor deservi, bazându-se pe voluntari locali, două comune din România.

citeste articolul »Publicat: Vineri, 15 iunie 2018 · comentarii · FreeEx, Evenimente și activități, Educație media

Ghidul CSM - simulacru de consultare publică

Update: conform precizării făcute în data de 24 octombrie, Președintele CSM -Consiliul Superior al Magistraturii- va solicita reluarea discuțiilor în cadrul Comisiei nr. 2 “Resurse umane şi organizare” cu privire la procedura de consultare aferentă a Ghidului privind relația dintre sistemul judiciar din România și mass-media.

ActiveWatch și Apador-CH cer Consiliului Superior al Magistraturii să reorganizeze procesul de consultare cu organizațiile societății civile, realizat în mod superficial până la această oră. Responsabilul desemnat de CSM pentru consultarea publică pe marginea Ghidului privind relația dintre sistemul judiciar din România și mass-media este dl. Victor Alistar. Au fost invitate la consultari organizații ca Asociația Națională de Paintball România, Salvamont România, Asociatia Profesionala a Transportatorilor sau Asociatia Romana de terapii in ADHD - autism, în schimb organizații relevante, cu activitate în domeniul justiției și bunei guvernări, au fost omise.

citeste articolul »Publicat: Joi, 23 noiembrie 2017 · comentarii · FreeEx, Reacție rapidă, Bună guvernare, Evenimente și activități, Reacție rapidă

„Puritate pentru eternitate": un meci între fotbal și rasism

Filmul adoptat de ActiveWatch la One World Romania 2017, „Puritate pentru eternitate”, este filmul meciului dintre fotbal și rasism. 

citeste articolul »Publicat: Vineri, 17 martie 2017 · comentarii

Câștigătorul Palme d’Or-ului Cannes 2016 și al BAFTA, anul acesta: I, Daniel Blake față în față cu excluziunea socială din România

Unul dintre cele mai emoționante filme ale anului, I, Daniel Blake (2016), cel mai recent film al regizorului Ken Loach și câștigătorul Palme d’Or, Cannes 2016, a intrat weekend-ul acesta pe ecranele din România, distribuit de Independența Film. Asociația ActiveWatch a susținut campania de promovare a filmului în România, moderând o dezbatere pe tema birocrației din serviciile de asistență socială din România și barierelor în calea accesului la aceste servicii pentru unele grupuri dezavantajate. Invitați la discuția post-vizionare au fost Adela Șetet, de la Centrul de Formare Continuă și Evaluarea Competențelor în Asistență Socială și Ciprian Necula, activist de drepturilor omului și fost secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene.

citeste articolul »Publicat: Luni, 13 martie 2017 · comentarii

Somnul CNA naște monștri mediatici. Apel pentru deblocarea și evaluarea activității CNA

Apel pentru deblocarea și evaluarea activității CNA

 

În contextul derapajelor inacceptabile identificate la posturile Antena 3 și România TV din seara de 22 ianuarie 2017, organizațiile semnatare solicită activarea tuturor mecanismelor legale pentru verificarea activității Consiliului Național al Audiovizualului (CNA), cu scopul readucerii instituției în slujba interesului public.

citeste articolul »Publicat: Miercuri, 25 ianuarie 2017 · comentarii · FreeEx, Reacție rapidă, Educație media

ActiveWatch adoptă filmele „Teaching Ignorance” și „Under the sun” în cadrul One World România 9 (21-27 martie, București)

Ediţia cu numărul 9 a Festivalului Internaţional de documentar şi drepturile omului One World România aduce în atenţie 60 de filme documentare proaspete, presărate cu empatie, umor, dar şi cu doze mici de cinism.

citeste articolul »Publicat: Joi, 17 martie 2016 · comentarii · Educație media

50 de scoli din Romania au inclus Film Club in activitatile scolare

In perioada februarie 2015 - ianuarie 2016, Film Club Romania a promovat educatia prin film si educatia cinematografica prin sprijinirea organizarii de 50 de cluburi de film in scolile din Bucuresti si din tara.

citeste articolul »Publicat: Luni, 15 februarie 2016 · comentarii

Reacție la introducerea cursului de educație pentru drepturile de proprietate intelectuală în programa școlară

La propunerea Oficiului Român pentru Drepturile de Autor (ORDA), Ministerul Educației a aprobat un curs opțional de „educație pentru drepturile de proprietate intelectuală”. Inițiativă lăudabilă, doar că abordarea este unilaterală și ignoră complet ideea de acces liber și licențe libere. ActiveWatch împreună cu alți 12 semnatari au trimis astăzi o scrisoare deschisă ministrului Sorin Mihai Cîmpeanu atrăgând atenția asupra elementelor ce pot fi îmbunătățite ținând cont de realitățile culturale și sociale din lumea digitală.

citeste articolul »Publicat: Miercuri, 13 mai 2015 · comentarii · FreeEx, Reacție rapidă, Educație media

Film Club- educație prin film în școlile din București

ActiveWatch și partenerii săi derulează în perioada februarie-decembrie 2015 proiectul Film Club în 60 de școli din București cu scopul promovării educației prin film și educației cinematografice în sistemul de învățământ românesc. 

citeste articolul »Publicat: Miercuri, 25 februarie 2015 · comentarii · Educație media

Training pentru profesori: Cum să coordonezi un club de film la școală?

Sesiuni de informare și training pentru profesorii din mediul preuniversitar din București. Cum să coordonezi un club de film la tine în școală?

Miercuri și joi (18 și 19 februarie), întrele orele 09-12.00 la sediul ActiveWatch. 

citeste articolul »Publicat: Luni, 16 februarie 2015 · comentarii

MEDEAnet la final: 22 de ateliere online în trei ani

citeste articolul »Publicat: Miercuri, 17 decembrie 2014 · comentarii · Educație media, Resurse

Prezentarea cercetării MEDEAnet la conferința Media & Learning 2014

citeste articolul »Publicat: Vineri, 5 decembrie 2014 · comentarii · Educație media, Resurse, Publicații

Materiale informative atelier OER 2

Găsești aici materiale utile de la atelierul Resurse Educaționale Deschise (OER) de vineri, 24 octombrie 2014: prezentările facilitatorilor despre drepturi de autor, licențe libere pe Internet și exemple de OER. 

citeste articolul »Publicat: Joi, 13 noiembrie 2014 · comentarii · Educație media, Resurse

Scrisoare deschisă adresată posturilor de televiziune naționale

ActiveWatch face apel la profesionalismul, responsabilitatea si buna-credinta a realizatorilor de televiziune, avand in vedere importanta institutiilor de presa in asigurarea informarii corecte a publicului in contextul derularii campaniei pentru cel de-al doilea tur al Alegerilor Prezidentiale.

citeste articolul »Publicat: Luni, 3 noiembrie 2014 · comentarii · FreeEx, Reacție rapidă, Educație media

Romania TV - simptome clare de deprofesionalizare

ActiveWatch a sesizat CNA în legătură cu emisiunea postului România TV în care s-a discutat starea de sănătate a Președintelui.

citeste articolul »Publicat: Joi, 16 octombrie 2014 · comentarii · FreeEx, Reacție rapidă, Educație media

CNA încă nu s-a hotărât ce face cu Decizia 528/11.09.2014

ActiveWatch a sesizat Consiliul Național al Audiovizualului în legătură cu posibile încălcări ale reglementărilor privind campania electorală de către Antena 3 și România TV, precum și de către Consiliul Național al Audiovizualului

citeste articolul »Publicat: Vineri, 10 octombrie 2014 · comentarii · Reacție rapidă

Invitație la cel de-al doilea atelier "Resurse Educaționale Deschise: inițiere pentru profesori"

Invităm profesorii și învățătorii să se înscrie la cel de-al doilea atelier "Resurse Educaționale Deschise: inițiere pentru profesori" organizat de ActiveWatch vineri, 24 octombrie 2014, la sediul nostru din Calea Plevnei, nr. 98, bloc 10C, sector 1, București. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Asociația pentru Tehnologie și Internet (APTI).

citeste articolul »Publicat: Luni, 6 octombrie 2014 · comentarii · Educație media

Formarea profesorilor în educație media: raport de cercetare MEDEAnet

citeste articolul »Publicat: Joi, 10 Iulie 2014 · comentarii · Educație media, Publicații

CNA crede și nu cercetează

Scrisoare deschisă în atenția membrilor CNA cu privire la decizia Consiliului de a interzice de la difuzare spotul Romtelecom/Cosmote

citeste articolul »Publicat: Miercuri, 30 aprilie 2014 · comentarii · FreeEx, Reacție rapidă, Educație media

VIDEO ateliere online MEDEAnet: discuție cu Prof. Renee Hobbs (SUA) și integrarea tehnicilor narative și a muzicii în procesul de predare-învățare

Puteți urmări înregistrările discuțiilor și consulta prezentările invitaților de la ultimele două ateliere online MEDEAnet

citeste articolul »Publicat: Joi, 27 februarie 2014 · comentarii · Educație media, Resurse

Înregistrare și prezentări: Atelier Resurse Educaționale Deschise, 14 februarie 2014

Găsești aici materiale utile de la atelierul Resurse Educaționale Deschise (OER) de vineri, 14 februarie 2014: prezentările facilitatorilor și înregistrările primelor două sesiuni despre drepturi de autor, licențe libere pe Internet și exemple de OER. Mulțumim echipei compendiu.ro pentru suportul tehnic și transmisiunea online și doamnei directoare și echipei sale de la Școala Superioară Comercială "Nicolae Kretzulescu"din București pentru găzduire.

citeste articolul »Publicat: Vineri, 21 februarie 2014 · comentarii · Educație media, Resurse

Resurse Educaționale Deschise: inițiere pentru profesori (ATELIER)

Invităm profesorii și învățătorii să se înscrie la atelierul Resurse Educaționale Deschise: inițiere pentru profesori organizat de ActiveWatch vineri, 14 februarie 2014, la Centrul de formare Compendiu al Școlii Superioare Comerciale “Nicolae Kretzulescu” din București. Pe parcursul atelierului de o zi, veți afla cum puteți folosi aceste resurse deschise pentru a concepe lecții, unde găsiți OER, ce sunt licențele deschise și ce învățăm din experiența altor state ale Europei. Invitatul nostru de la Open Universiteit Nederland - Dr. Robert Schuwer - specialist în domeniul resurselor educaționale deschise, își va prezenta programul Wikiwijs.nl într-o sesiune online. Facilitatorii atelierului sunt Bogdan Manolea (APTI) și Nicolaie Constantinescu (acces-deschis.ro). Înscrieri până cel târziu 30 ianuarie 2014!

citeste articolul »Publicat: Marti, 21 ianuarie 2014 · comentarii · Educație media

Cercetare: 'Charting Media and Learning in Europe 2012' - educație și media în curriculum

ActiveWatch, alături de partenerii săi din proiectul european MEDEAnet, au lansat al doilea raport de cercetare Charting Media and Learning in Europe, la conferința Media & Learning în Bruxelles. În capitolul pentru România, poți citi o analiză a peste 600 de programe școlare, din perspectiva referirilor la educație media.

citeste articolul »Publicat: Vineri, 13 decembrie 2013 · comentarii · Educație media, Publicații

UPDATE: Înregistrarea video a webinar-ului MEDEAnet “Researching Media Literacy in Europe”

Joi, 28 noiembrie, a avut loc webinarul MEDEAnet “Researching Media Literacy in Europe”, la care au participat 27 de persoane din 11 țări. Înregistrarea video și prezentările speakerilor sunt disponibile online. 

citeste articolul »Publicat: Joi, 21 noiembrie 2013 · comentarii · Educație media

Cursul MediaSIS în topul revistei 'Media Literacy in Europe'

Revista online “Media Literacy in Europe” include cursul MediaSIS în lista celor 12 proiecte de bune practici în educație media de anul acesta - 12 Good Practices That Will Inspire You. O inițiativă a Evens Foundation (Antwerp) și JFF - Institute for Media Education and Media Research (Munchen).

citeste articolul »Publicat: Miercuri, 20 noiembrie 2013 · comentarii · Educație media, MediaSIS curs online

Webinarul MEDEAnet cu numărul 7: “Introduction to Big Data and Learning Analytics”

Cel de-al șaptelea webinar MEDEAnet a avut loc pe 5 septembrie 2013 și a avut ca temă  “Introduction to Big Data and Learning Analytics”. Înregistrarea este disponibilă online. 

citeste articolul »Publicat: Luni, 23 septembrie 2013 · comentarii · Resurse

Media Literacy Good Practices in Romania

Acum câteva luni, JFF - Institutul pentru Educație Media din Munchen și Evens Foundation în Antwerp ne-au rugat să trimitem descrierea câtorva proiecte de educație media, care ar fi putut să facă parte dintr-o publicație despre bune practici în domeniul educației media, ce urmează să apară. Publicăm textul în limba engleză și pe site-ul nostru, căci oferă o imagine bună, adunată a ceea ce facem la ActiveWatch pentru educație media. Un juriu internațional a ales cursul de formare "MediaSIS- Competente media pentu profesori" pentru publicare.

citeste articolul »Publicat: Joi, 19 septembrie 2013 · comentarii · Educație media

Invitație la atelierul "Educație prin film documentar" 2

Te invităm să iei parte la al doilea atelier MEDEAnet “Educație prin film documentar” organizat în București, în data de 05 octombrie 2013 de ActiveWatch în parteneriat cu Asociația One World România și DocWest – Centru de Cercetare și Producție de Film Documentar al Universității Westminster, Londra. Atelierul este dedicat în special profesorilor care predau educație civică, discipline socio-umane, dar și opționalul “Competență în mass media”.

citeste articolul »Publicat: Marti, 17 septembrie 2013 · comentarii · Educație media

Ministerul Educației Naționale a acreditat primul curs de competențe media pentru profesori

Cursul se adresează profesorilor interesați să folosească tehnici de educație media în timpul orelor de curs – deconstrucția imaginilor, selecția informațiilor din mass media, analiza știrilor, jurnalul de consum mediatic, folosirea Internetului în timpul orelor de curs în scop educațional, resurse educaționale deschise etc.
La finalul cursului, participanții vor primi 12 credite profesionale transferabile. 

citeste articolul »Publicat: Marti, 16 Iulie 2013 · comentarii · Educație media

Broșura MEDEAnet: Educație prin film documentar

Atelierul de sâmbăta trecută, “Educație prin film documentar”, a fost un prilej pentru profesorii care au participat să-și pună întrebări despre propriile percepții și stereotipuri față de romi. Ne-am dorit să înțeleagă relevanța documentarului pentru educație și să învețe cum să-l folosească la clasă în contextul discuțiilor despre discriminare și toleranță cu elevii lor.

citeste articolul »Publicat: Joi, 30 mai 2013 · comentarii · Educație media, Publicații

Webinar MedeaNET: Utilizarea materialelor video în predare

Joi, 21 martie, de la ora 5 pm (ora României) are loc atelierul online “Videos for teaching” pentru profesori, educatori și formatori interesați de educația media.

citeste articolul »Publicat: Luni, 11 martie 2013 · comentarii · Educație media

ActiveWatch te invită la o Vânătoare de Comori prin Colentina

ActiveWatch și partenerii săi vă invită SÂMBĂTĂ, 16 februarie, începând cu orele 11 la o vânătoare de comori prin cartierul Colentina. Evenimentul-concurs se adresează rezidenților cartierului, indiferent de vârstă, care doresc să redescopere Colentina prin povești nespuse și locuri uitate. Echipele înscrise vor primi indicii pentru a ajunge la cele mai importante repere ale Colentinei medievale, moderne, interbelice, comuniste și post-comuniste. La final, exploratorii care adună cele mai multe puncte vor fi premiați.

citeste articolul »Publicat: Marti, 12 februarie 2013 · comentarii · Educație media

Invitație pentru profesori la atelierul "Educație prin film documentar"

Vă invităm să luați parte la atelierul “Educație prin film documentar” organizat în București, în data de 23 februarie 2013 de ActiveWatch în parteneriat cu Asociația One World România și DocWest – Centru de Cercetare și Producție de Film Documentar al Universității Westminster, Londra. Atelierul este dedicat profesorilor care predau educație civică, discipline socio-umane și istorie, dar și opționalul “Competență în mass media”.

citeste articolul »Publicat: Vineri, 25 ianuarie 2013 · comentarii · Educație media

MEDEAnet Webinar: Despre drepturi de autor

Află ce reguli trebuie să știi în legătură cu drepturile de proprietate intelectuală și drepturile de autor dacă îți propui să-ți faci propriile materiale media cu scop educativ! Ia parte la următorul webinar MEDEAnet "Copyright Considerations for Educational Media Producers" pe 13 decembrie 2012, ora 5pm (ora României). 

citeste articolul »Publicat: Marti, 4 decembrie 2012 · comentarii · Educație media

ActiveWatch susține Manifestul pentru copii!

Susținem Manifestul pentru copii - 10 angajamente pentru copiii din România, inițiat de organizația Salvați Copiii și UNICEF astăzi, de Ziua internațională a drepturilor copilului! Sperăm ca acest angajament - asumat și semnat de principalele partide politice din Parlamentul României (PDL, PNL, PSD, UDMR) - să atragă atenția asupra nevoii de a face curriculum-ul școlar relevant pentru schimbările din viața copiilor și tinerilor, participanți tot mai activi în cultura media.

citeste articolul »Publicat: Marti, 20 noiembrie 2012 · comentarii · Educație media

Raport MARS: Susține diversitatea în presa sportivă!

Propuneri de valorificare a diversității în formarea jurnaliștilor din presa sportivă

Respectul pentru diversitate este una dintre condițiile la baza unei relatări oneste. Mai ales că există resurse și metode de formare profesională a jurnaliștilor care îi poate ajuta să conștientizeze acest fapt, după cum spun reporterii, editorii din presa sportivă, formatorii în jurnalism și educație media care au participat la atelierul MARS (Media Against Racism in Sport) organizat în Cluj-Napoca, la sfârşitul lunii mai.

citeste articolul »Publicat: Luni, 22 octombrie 2012 · comentarii · Antidiscriminare, Resurse, Educație media, Resurse

MEDEAnet Webinar: A Case for Media Education in the Classroom

Joi, 18 octombrie 2012, a avut loc seminarul online: "A Case for Media Education in the Classroom. Nicoleta Fotiade, coordonatoarea programului nostru de Educație Media a fost unul dintre speakeri.

citeste articolul »Publicat: Marti, 16 octombrie 2012 · comentarii · Educație media

Proiecte europene: MEDEAnet - ActiveWatch trimite educație media la şcoală

Începând din acest an, ActiveWatch s-a alăturat reţelei europene MEDEAnet, un consorţiu alcătuit din organizaţii şi instituţii din şase state comunitare.

citeste articolul »Publicat: Miercuri, 6 iunie 2012 · comentarii · Educație media

Atelierul MARS: Pentru fair-play în jurnalismul sportiv

Săptămâna trecută, la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj, ActiveWatch a organizat atelierul “Media, Diversitate și Rasism în Sport”. Timp de trei zile, 30 de formatori în jurnalism și educație media, jurnaliști și studenți la jurnalism au încercat să înțeleagă măsura în care presa sportivă pune în valoare diversitatea sau promovează un discurs rasist și să propună un set de activități de formare pentru studenții la jurnalism interesați de presa sportivă. 

citeste articolul »Publicat: Joi, 31 mai 2012 · comentarii · Educație media

Împreună cu profesorii facem educație media în școli

Cursul-pilot de formare a profesorilor pentru competențe media și digitale – MediaSIS – debutează sâmbătă, 7 aprilie a.c., la sediul ActiveWatch.

citeste articolul »Publicat: Joi, 5 aprilie 2012 · comentarii · Educație media

Cursuri GRATUITE de Jurnalism și Cultură Media pentru adolescenții din cartierul Colentina

ActiveWatch în parteneriat cu Asociația Jurnaliștilor Rromi organizează cursuri gratuite de Jurnalism și Cultura Media pentru adolescenții cu vârsta cuprinsă între 15 și 18 ani din cartierul Colentina.

citeste articolul »Publicat: Miercuri, 9 noiembrie 2011 · comentarii · Educație media

UPDATE: Cursul ONAIR dupa 1 an

În anul școlar 2010-2011, mai mult de 300 de elevi din 23 de școli din toată țara au urmat cursul OnAir. Pachetul educațional pus la dispoziție online pe site-ul ActiveWatch a stat la baza lecțiilor. În prezent, pregătim un material de prezentare a impactului, bazat pe comentariile și experiența elevilor și profesorilor implicați în curs. Am primit feedback de la jumătate dintre aceștia. Mai jos, puteți citi o selecție de impresii culese din jurnalul de bord al profesorilor.

citeste articolul »Publicat: Vineri, 29 Iulie 2011 · comentarii · Educație media

SHARP: Ce au învățat elevii din Slatina la atelierul de educație media

Pe 3 iunie ne-am întâlnit cu elevii care au luat parte la atelierul de educație media SHARP desfășurat la începutul lunii aprilie la Școala Nr.1 din Slatina. Cu această ocazie, elevii (cu vârste între 11 și 14 ani) au vizionat materialele video realizate de ei înșiși cu asistență din partea echipei ActiveWatch și au discutat pe marginea rezultatelor atelierului de patru zile.

citeste articolul »Publicat: Vineri, 10 iunie 2011 · comentarii · Educație media

SHARP: La Slatina, Puya și educația media au făcut casă bună

In perioada 1 - 4 aprilie 2011, ActiveWatch in parteneriat cu Fundatia ELMI si Scoala Generala Nr.1 din Slatina (judetul Olt) au organizat un atelier de educatie media dedicat elevilor cu varste cuprinse intre 11 si 14 ani. Astfel, timp de patru zile, 14 elevi ai scolii slatinene au invatat sa descifreze mesaje media si sa produca mini-proiecte audiovizuale.

citeste articolul »Publicat: Vineri, 15 aprilie 2011 · comentarii · Educație media

Cursul ONAIR "Să descoperim împreună ce se află în spatele știrilor"

ActiveWatch anunță un nou produs educațional destinat elevilor de liceu pentru dezvoltarea gândirii critice în raport cu mesajele media.

citeste articolul »Publicat: Luni, 9 august 2010 · comentarii · Educație media, Resurse

Proiecte europene: SHARP – noile media și spiritul civic

Vă anunțăm lansarea proiectului european “SHARP – A Platform for Sharing And Re/Presenting“ în România.

citeste articolul »Publicat: Miercuri, 28 aprilie 2010 · comentarii · Educație media

ONAIR: Testarea pachetului educațional “Să descoperim împreună ce se află în spatele știrilor”

Timp de 8 săptămâni, trei profesori din Aiud, Baia-Mare și Petroșani testează pachetul educațional ONAIR împreună cu elevii lor în timpul orelor de Competență în Mass Media, Limba și Literatura Engleză și Sociologie. Elevii se vor familiariza cu modul de producere a știrilor și căutarea informațiilor online, vor diseca abordarea senzaționalistă a știrilor și reprezentarea stereotipă a grupurilor minoritare și vor produce propriul buletin de știri. 

citeste articolul »Publicat: Marti, 27 aprilie 2010 · comentarii · Educație media

ONAIR: Utilizarea noilor media în educație. Studii de caz din România și alte cinci țări europene

De azi găsiți online pe site-ul proiectului ONAIR o bază de date în limba engleză cu bune practici în folosirea media la clasă, strânse de la profesori din șase țări partenere în proiect (Belgia, Bulgaria, Italia, Lituania, Polonia, România). Cele 50 de studii de caz colectate în Romania descriu proiecte derulate în clasă cu elevii, pentru implementarea cărora profesorii au folosit diverse media, dar mai ales internetul.

citeste articolul »Publicat: Joi, 11 martie 2010 · comentarii · Educație media, Resurse

ONAIR: Raport cercetare "Utilizarea media în clasă"

Scopul cercetării este de a înțelege măsura în care profesorii folosesc diverse media la clasa și cu ce grad de competență, cât și percepția și atitudinea acestora si a elevilor lor, deopotrivă, față de mijloacele de comunicare în masă.

citeste articolul »Publicat: Marti, 2 februarie 2010 · comentarii · Educație media, Publicații

ONAIR: Noile Media, instrument de învățare în clasă

ActiveWatch a demarat proiectul ONAir în România. Scopul proiectului este de a-i ajuta pe profesori să exploateze potențialul de atractivitate al Noilor Media asupra tinerei generații, cu scopul de a capta atenția elevilor și de a-i motiva să deprinda abilități de înțelegere și producere a mesajelor media, dar și de a-i ajuta să se raporteze critic la informațiile transmise prin media.

citeste articolul »Publicat: Marti, 6 ianuarie 2009 · comentarii · Educație media

';