Donația ta contează

Cum folosim banii proveniți din donații?

Donația ta susține mecanismul de reacție rapidă al ActiveWatch. Cu fiecare reacție publică, contribuim la protejarea şi promovarea drepturilor omului.

Donația ta susține activitățile de monitorizare a derapajelor presei și semnalarea lor în mod public și către instituțiile competente.

În plus, donația ta susține activitățile de advocacy pe care ActiveWatch le face pentru a menține nealterate dreptul la libertatea de exprimare și informare, pentru a promova integrarea educației media în școli, pentru a combate discriminarea de orice fel și pentru a îmbunătăți politicile de bună guvernare din România.

Toate aceste acţiuni sunt în beneficiul nostru, al tuturor. Intervenţiile noastre au avut, de-a lungul anilor, efecte pe termen lung și impact major în spațiul public.

Drepturile Donatorului

ActiveWatch îţi mulţumeşte pentru donaţie! Contribuția ta ne va consolida legitimitatea acțiunilor noastre!

  • Vei fi informat periodic cu privire la provocările și acțiunile organizației noastre.
  • Vei fi printre primii solicitați să susțină acțiunile noastre de reacție rapidă.
  • Și părerea ta contează! Trimite reacțiile și opiniile tale la acțiunile noastre.
  • Poți spune că ești unul dintre garanții independenței noastre.
  • Vei putea să ne vizitezi pentru a verifica tu însuți destinația banilor proveniți din contribuții.
  • Dacă ești de acord, vei fi menționat în rapoartele anuale ale organizației, în semn de recunoaștere și apreciere.
  • Vei fi informat cu privire la profilul (nu identitatea) celorlalți donatori.
  • Vei primi răspunsuri punctuale și oneste la orice întrebare sau nelămurire legată de relația dintre organizația noastră și donatori.

Disclaimer & Transparență 100%

ActiveWatch primește donații din partea publicului în valoare de maximum 2.000 de euro.

Donațiile vor fi folosite în derularea activităților de monitorizare, analiză, reacție rapidă, advocacy și intervenție prin proiecte si programe sau campanii de informare, educare și sensibilizare a publicului.

ActiveWatch va face public numele tuturor donatorilor (exceptându-i pe cei care vor să rămână anonimi) și sumele donate de către aceștia. Toate aceste informații vor fi publicate în raportul anual ActiveWatch, care va include și modul în care s-au cheltuit banii.

Esti Donator? Poți deveni și membru susținător

Membrii susținători ai ActiveWatch pot fi doar persoane fizice. Acordul de înregistrare ca membru susținător trebuie să fie semnat online la data înregistrării, prin bifarea câmpului aferent. Dacă doriți să primiți o versiune tipărită a acordului de membru sustinător sau o adeverință care să ateste statutul de membru susținător, trebuie doar să faceți o cerere în scris la [email protected].

Statutul de membru și limitări

În calitate de membru susținător sau donator al ActiveWatch, nu poți pretinde beneficii politice sau economice/financiare.

Donează în unul din conturile de mai jos și scrie-ne la office @ activewatch . ro pentru a putea să îți mulțumim și pentru a putea să păstrăm legătura.

RO83BTRL04501205A79302XX (RON)

RO58BTRL04504205A79302XX (EUR)

RO10BTRL04502205A79302XX (USD)

 

Vreau să fac o donație acum

';