Companii

Cum poate compania ta face o donație sau sponsorizare?

Așa cum persoanele fizice au opțiunea de a redirecționa 2% din impozitul pe venit către o cauză socială, companiile pot să investească în sectorul non-profit, fără vreun cost real, prin intermediul sponsorizării. Potrivit legislației în vigoare (Legea nr. 32/1994 privind sponsorizarea, modificată și completată prin Ordonanța Guvernului nr. 36/1998, Legea nr. 204/2001 și Legea nr. 394/2006), companiile pot să redirecționeze o parte din impozit către o cauză socială, în limita a 3‰ din cifra de afaceri, sau a 20% din impozitul pe profit (dintre cele două, este luată în considerare cea mai mică).

Tot ce trebuie să faceți este să completați un contract de sponsorizare foarte simplu. Suma respectivă este dedusă din taxele pe care le plătiți (consultați un ghid al sponsorizării AICI).

Dacă compania dumneavoastră este interesată, puteti sa ne contactați la [email protected]

Aici veți afla cum puteți să vă implicați în sponsorizarea:

  • activităților noastre în general
  • a unor programe specifice
  • a evenimentelor pe care le organizăm
  • a reuniunii anuale a membrilor

Politica de sponsorizare

Fiind una dintre organizațiile cu renume pentru integritatea și independența sa, ActiveWatch primește sponsorizări de la firme cu o prezență publică etică. ActiveWatch își rezervă dreptul de a refuza sprijinul financiar ori în natură de la acele societăți care sunt incompatibile cu valorile ActiveWatch.

';