ActiveWatch – Agentia de Monitorizare a Presei, APADOR-CH, Asociatia pentru Apararea Libertatilor Publice si Asociatia pentru Tehnologie si Internet va invita vineri, 22 octombrie, orele 11:00, la o dezbatere pe tema actelor de identitate si a noului proiect de lege supus dezbaterii publice de catre Ministerul Administratiei si Internelor (MAI).
Evenimentul va fi moderat de avocatul Alin Popescu, senior editor la Avocatnet.ro, si va avea loc la sediul ActiveWatch, situat pe Calea Plevnei nr 98, bloc 10C, parter (vizavi de Casa Radio).

Aceasta dezbatere publica urmareste sa aduca in discutie aspecte legate de protectia vietii private, care pot fi imbunatatite in actualul proiect propus de MAI. Evenimentul vine in completarea intalnirii organizate la sfarsitul lunii august pe tema de mai sus, ca si a noului proiect de lege pe aceeasi tema, supus dezbaterii publice pana pe data de 22 Octombrie 2010, proiect care deja include o parte din propunerile formulate de reprezentantii societatii civile prezenti la prima intalnire.

ActiveWatch - Agentia de Monitorizare a Presei (www.activewatch.ro)

APADOR-CH (www.apador.org)

Asociatia pentru Apararea Libertatilor Publice (www.libertatipublice.ro)

Asociatia pentru Tehnologie si Internet (www.apti.ro)

ActiveWatch / CC BY 3.0