Deoarece transparența este principiul nostru călăuzitor, punem la dispoziția colegilor din mass-media și societatea civilă toate informațiile de care dispunem cu privire la activitatea d-lui Antonie Popescu, înainte și după 1990.

Documentele prevăzute la art. 7 alin. (4) din Legea nr. 317/2004, republicată:

1. Curriculum Vitae

2. Declarație de interese

3. Declarație pe propria răspundere

4. Certificat de cazier judiciar

5. Certificat de cazier fiscal Agenția de Monitorizare a Presei

6. Proiect

Scrisori de susținere din partea organizațiilor neguvernamentale:

1. Scrisoare de sustinere semnată de: ActiveWatch – Agentia de Monitorizare a Presei; Asistenta si Programe pentru Dezvoltare Locala – Agenda 21; Asociatia EPAS; Asociatia pentru Apararea Drepturilor Omului in Romania - Comitetul Helsinki (APADOR-CH); Centrul de Asistenta pentru Organizatii Neguvernamentale (CENTRAS); Centrul de Resurse Juridice (CRJ); Centrul de Resurse pentru participare publica (CeRe); Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI); Centrul Roman de Politici Europene (CRPE); Expert Forum; Freedom House Romania; Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC); Fundatia Parteneri pentru Dezvoltare Locala (FPDL); Fundatia Soros Romania; Institutul pentru Politici Publice (IPP); Societatea pentru Justitie (SO-JUST).

2. Scrisoare de susținere semnată de Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România

3. Scrisoare de susținere semnată de Societatea Academică din România
 

Vă invităm pe toți cei care considerați că propunerea noastră merită sprijinul organizației pe care o reprezentați să ne transmiteți susținerea dumneavoastră aici.

Toate susținerile vor fi prezentate Senatului României în momentul organizării audierii candidatului pe care îl propunem.

* Pentru mai multe informații, îl puteți contacta pe Paul Chioveanu, ActiveWatch – Agenția de Monitorizare a Presei la [email protected] sau Simona Constantinescu, FDSC la [email protected] .

Vă mulțumim și vă așteptăm alături de noi!
 

sursă foto: http://www.imphoto.ro

ActiveWatch / CC BY 3.0