ActiveWatch și Fundația Motivation, alături de Dedeman și Fundația Vodafone România, dau astăzi startul sesiunii de vot electronic pentru desemnarea coprezentatoarei celei de-a V-a ediții a Galei Persoanelor cu Dizabilități. Vă puteți exprima votul on-line până luni, 10 noiembrie 2014, ora 23:59, pe site-ul www.incluziune.org. Câștigătoarea concursului va ocupa postul de coprezentatoare a Galei Persoanelor cu Dizabilități, alături de realizatorul TV Cătălin Ștefănescu.

Anul acesta, Gala Persoanelor cu Dizabilități aduce în atenția publicului, poveștile a trei tinere care candidează pentru rolul de co-prezentatoare a Galei.

Erika Andreea Garnier are 25 de ani, a studiat Comunicare, la SNSPA, și acum este studentă la Istorie, în Târgoviște. În cea mai mare parte a timpului, Erika este comunicatoare la Fundația Motivation România și instruiește persoanele care folosesc scaune rulante. Este o fire tonică și spune că îi place să facă planuri.
VIDEO ERIKA ANDREEA GARNIER

Miruna Gheorghe are 19 ani, este clasa a XII-a și vrea să devină psiholog. Spune că iubește arta pentru că reprezintă „un limbaj comun dintre oameni” și că este determinată să-și împlinească visele. Pe primul loc în viața Mirunei sunt membrii familiei ei, mama, tatăl și fratele, dar și visul ei de a se dedica sprijinirii și integrării persoanelor discriminate.
VIDEO MIRUNA GHEORGHE

Petra Pintelei are 20 de ani și studiază în paralel atât Relații Internaționale și Studii Europene, cât și Limbi Moderne Aplicate. Petra vorbește fluent limbile engleză, spaniolă, portugheză și turcă, iar de curând a început să studieze rusa și finlandeza. Petra spune că lumea este o poveste magică și că fiecare zi este un drum.
VIDEO PETRA PINTELEI

Gala Persoanelor cu Dizabilități este un eveniment unic în România, o recunoaștere publică a unor activități, proiecte personale sau publice ale persoanelor sau organizațiilor care promovează integrarea persoanelor cu dizabilități și respectul pentru diversitate. Gala Persoanelor cu Dizabilități este organizată sub înaltul patronaj al Reprezentanței Comisiei Europene în România, de ActiveWatch și Fundația Motivation România, co-producător TVR. Aceasta va fi difuzată în cursul lunii decembrie pe canalul de televiziune TVR 1.

Pentru detalii cu privire la Gala Persoanelor cu Dizabilități vă rugăm să vă adresați persoanei de contact, Radu Răileanu, coordonator de eveniment (tel.: +40 735 215 584; e-mail: [email protected]).


Eveniment realizat de ActiveWatch și Fundația Motivation România, alături de Dedeman și Fundația Vodafone România.
Sponsori: Kaufland România, Banca Transilvania, Banca Comerciala Română
Parteneri media: Oops Media, Ioana, Beau Monde Style, Marie Claire, Mami, Femeia, Auto Motor și Sport, Kamikaze, 24 FUN, CSR media, Best Jobs, nONGuvernamental.ro, România Pozitivă, Promo Afaceri, Think Outside the Box.
Cu sprijinul: Programul de Cooperare Elvețiano-Român
Susținător: Special Olympics România

ActiveWatch / CC BY 3.0