“Din clipa în care i-am văzut dansând prima dată, nu am mai putut pleca de lângă ei. Și îi stimez în fiecare zi mai mult. Eu cred că “muți” si “surzi” nu sunt decât aceia care nu vor să vorbească sau nu vor sa audă. I-am ajutat pe acești tineri să-și descopere calitățile, iar ele sunt dovada că sunt normali. Limitările lor sunt, în mare măsură, consecința atitudinii celorlalți. În fiecare elev există calități care au nevoie de ajutorul nostru pentru a se manifesta. De aceea noi, profesorii, trebuie să-i ajutăm să devină independenți și responsabili”. – Filomela Salahoru, instructorul trupei NO LIMIT

NO LIMIT este formația artistică a elevilor cu deficiențe de auz ai Centrului Școlar "Beethoven" din Craiova", înființată în 1982, ca o timidă trupă de dans modern, la inițiativa profesoarei Georgeta Golubovici. De atunci, au făcut coregrafii de dans contemporan, dans de societate (latino și standard), dansuri de revista, dans popular, street dance. Din anul 2009 lucrează cu coregraful Bogdan Ungureanu la noi stiluri de dans: hip hop și breakdance.

Au participat la concursuri și festivaluri din țară și din străinătate, unde au câștigat numeroase premii și medalii (România, Turcia, Marea Britanie).

ActiveWatch / CC BY 3.0