ActiveWatch și Fundația Motivation, alături de Dedeman și Fundația Vodafone România, anunță astăzi, 11 noiembrie 2014, câștigătoarea competiției „Alege co-prezentatoarea Galei″. Aceasta va prezenta, alături de realizatorul TV Cătălin Ștefănescu, cea de-a V-a ediție a Galei Persoanelor cu Dizabilități.
La decizia publicului, poziția de co-prezentatoare a Galei Persoanelor cu Dizabilități îi revine Mirunei Gheorghe.

Miruna are 19 ani, este clasa a XII-a și vrea să devină psiholog. La vârsta ei, Miruna vorbește despre lucruri foarte serioase, precum frica de a arăta cine suntem cu adevărat și cum niciodată nu trebuie să ne ascundem micile defecte care ne definesc și ne diferențiază de ceilalți.
„Normalitatea nu este descrisă de imagine. Normalitatea este descrisă de gândire″, spune Miruna în prezentarea sa video. Este o fire puternică și optimistă și este determinată să-și transforme visul în realitate, acela de a sprijini și integra în societate persoanele discriminate, proiect pe care l-a numit „Let’s restore humanity! ″

Cele 3 competitore, Erika Andreia Garnier (VIDEO), Petra Pintilei (VIDEO) și Miruna Gheorghe, sunt exemple de înlăturare a particulei „diz″ din cuvântul care le încadrează în categoria persoanelor cu nevoi speciale și ne demonstrează zi de zi, prin abilitățile lor, că nimic nu este imposibil. Le mulțumim că au avut bunăvoința să împărtășească cu noi poveștile lor de viață, devenind exemple pozitive pentru ceilalți.

Gala Persoanelor cu Dizabilități este un eveniment unic în România, o recunoaștere publică a unor activități, proiecte personale sau publice ale persoanelor sau organizațiilor care promovează integrarea persoanelor cu dizabilități și respectul pentru diversitate. Gala Persoanelor cu Dizabilități este organizată sub înaltul patronaj al Reprezentanței Comisiei Europene în România, de ActiveWatch și Fundația Motivation România, co-producător TVR. Aceasta va fi difuzată în cursul lunii decembrie pe canalul de televiziune TVR 1.

Pentru detalii cu privire la Gala Persoanelor cu Dizabilități vă rugăm să vă adresați persoanei de contact, Aurora Vasile, PR Manager (tel.:+40 721 776 116; e-mail: [email protected]).

Eveniment realizat de ActiveWatch și Fundația Motivation România, alături de Dedeman și Fundația Vodafone România.

Sponsori: Kaufland România, Banca Transilvania, Banca Comercială Română, Aqua Carpatica, MedLife, Domeniile Sâmburești, Cramele Rotenberg, Fundația Valvis

Finanțator: Programul de Cooperare Elvețiano-Român

Co-producător: TVR

Sub înaltul patronaj al Reprezentanței Comisiei Europene în România

Parteneri media: Oops Media, HotNews, Ioana, Beau Monde Style, Marie Clarie, Mami, Femeia, Auto Motor și Sport, Secretele Bucătăriei, Kamikaze, 24 FUN, CSR Media, Best Jobs, nONGuvernamental.ro, România Pozitivă, Promo Afaceri, Think Outside the Box, Catchy, COOPerativa Urbană, Cariere

Susținător: Special Olympics România

ActiveWatch / CC BY 3.0