Cătălin Ștefănescu și Cristian Ispas, alături de Edi, beneficiar angajat al Fundației Motivation Adresăm mesajul nostru tuturor celor care sunt interesați de abilitățile persoanelor cu dizabilități. Potențialul extraordinar de care dispun persoanele cu dizabilități poate să se exprime dacă societatea le iese în întâmpinare. Noi nu trebuie decât să întindem mâna. Restul fac ei. Noi punem o rampă. El sau ea poate să devină expert în fizică cuantică. Noi adaptăm programul grădiniței ca să poată participa, alături de ceilalți copii, și cel cu dizabilități. El sau ea va avea curaj apoi să se simtă cetățean. Unii dintre noi au nevoie de acces ca să fim împreună.

Gala Persoanelor cu Dizabilități este un eveniment anual ce ilustrează beneficiile pe care le are societatea ca urmare a integrării persoanelor cu dizabilități pe piața muncii, în învățământul de masă, în viața culturală și în politicile publice. De aceea, prezintă public povești de succes și modele de bune practici și îi pune în valoare pe cei care sprijină persoanele cu dizabilități.

Ediția din 2012 are loc sub patronajul Reprezentanței Comisiei Europene la București, iar coproducătorul evenimentului este TVR1. Evenimentul se va desfășura pe 27 noiembrie 2012 și va fi difuzat de postul public de televiziune în data de 2 decembrie 2012.
 

ActiveWatch / CC BY 3.0